Ingredience:
200g jahod (malin,banánu,...)1/2 hrnku cukru
1 bílek
Postup:
V misce, kde budeme šlehat zmrzlinu, rozmixujeme jahody s cukrem. Přidáme bílek a mixujeme dokud hmota neztrojnásobí svůj objem (cca 10min).
Přendáme nejlépe do kovové nádoby a dáme do mražáku. Já jsem ještě do směsi přidala "drobky" celozrnných sušenek. V mražáku by měla zůstat nejlépe přes noc. Před podáváním necháme 5min "odpočinout" při pokojové teplotě. A pak hurá na ni.
Jestli se vám tento recept líbil, dejte prosím "like" mojí stránce na facebooku zde, abyste mohli dostávat pravidelně informace o nových receptech. A odebírejte Jídlujeme i na youtube zde pro nová videa ;) Pokud si s něčím nevíte rady (nejen ohledně tohoto receptu), určitě mi napište ;)
to musíme vyzkoušet!
OdpovědětVymazatNic moc teda :/
OdpovědětVymazatTo mě mezí, že vám nechutnala, ale nějak počítám s tím, že nemáme všichni stejné chutě. Já na tuhle "zmrzlinu" nedám dopustit ;)
Vymazat